Új Dacia Logan

Az utastér kényelme

Kiváló utazási élmény, tágas tér
az egész család számára

4648e1113e.webp

Kényelem és variálhatóság

Utazzon nagyobb térben!

Ergonomikus műszerfal, tárolóhellyel ellátott középső könyöktámasz, elektromos parkolófék, új elektromos szervokormány, állítható vezetőülés, automata klíma és automata Dacia Kártya... Utazzon a lehető legkiválóbb körülmények között a mindennapokat megkönnyítő felszereltségeknek köszönhetően.


Induljon el nyaralni! A kényelmes utasüléseknek, a pohártartóval felszerelt hátsó asztalkáknak és az automatikusan nyíló, tágas csomagtartónak köszönhetően az Új Logan az összes családtag igényeinek képes eleget tenni. Több helyre van szüksége? A hátsó üléstámlát lehajtva még tágasabb csomagteret kap, amelyet a 4 variálható csomagtér rendezővel könnyedén átalakíthat.

Vezetéstámogató rendszerek és biztonság

Az alapvető funkciók mindig a rendelkezésére állnak!

Spóroljon időt a vezetéstámogató technológiáink segítségével, amelyek megóvják az Ön biztonságát az utazás során: 

Aktív vészfékező rendszer (AEBS)
E-call (automatikus vészhívás)
Első és hátsó parkolóradarok és tolatókamera
Holttérfigyelő rendszer
Emelkedőn elindulást segítő rendszer
Elektromos parkolófék
Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó
Elektromos szervokormány

b7b556b38f.webp
5d50afaadd.webp

Multimédia

Modern technológia

A 8’’-os középső érintőképernyőnek, az Android Auto™ és Apple CarPlay™ alkalmazásokkal kompatibilis okostelefon tükrözésre képes Media Nav multimédia rendszernek köszönhetően minden információról folyamatosan tájékozódhat – anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról. Telefon, rádió, GPS navigáció, multimédia… Az okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth®-, a jack- vagy az USB-csatlakozók segítségével.

Gazdaságos üzemű
motorválaszték

Kettős siker! Vezessen gazdaságon és csökkentse a karbantartási
költségeket a mindennapos használathoz kialakított
motorjaink segítségével.

4f452dad15.webp

LPG

TCe 100 LPG

LPG: okos választás Új Dacia Logan számára!

Az Új Logan is elérhető a Dacia benzinnel és LPG-vel is működő, kettős üzemű motorjaival: TCe 100 LPG. A jármű gyártása során beépített, könnyedén használható, megfizethető és gazdaságos megoldásnak köszönhetően csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását is. És ez még nem minden! A turbófeltöltőnek és a 100 lóerős teljesítménynek köszönhetően az LPG motor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetési élményt.

Márkáink